Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Referanser

Følgende produkter og leverandører er eksempler fra de siste årenes leveranser :


Sagbruksmaskiner

Komplett profilreduserlinje for 140.000 m³ tømmer / skift / år, samt komplett båndsaglinje med kantautomat og spesielt uttak av sideutbytte for 50.000 m³ tømmer / skift / år, begge prosjekter med EWD som hovedleverandør. Oppgradering av PLS-styring av komplett sagbrukslinje. Vi har medvirket til leveranse av et sagbruk i Øst-Russland, en komplett profilreduserlinje for 250.000 m3 tømmer.

Restvirkehåndtering

Komplett underetasje med nedfall, vibrotransportører, flishugger, såldestasjon og skrapetransportører til bunker, samt egen rive – og såldestasjon for produksjon av dekkbark, levert av RUDNICK + ENNERS til ett av de over nevnte prosjektene.

Komponentfabrikker

2 stk. optimeringskappelinjer med scanner og fingerskjøting for gjenvinning av kapperester, begge steder med DIMTER som leverandør.

Limtrefabrikker

for 3 bedrifter materialinntak for 2 kvaliteter, dessuten 1 stk fingerskjøtingsanlegg og 1 stk lengdekappanlegg, hovedsakelig fra DIMTER. Fra SOMAKO komplett produksjonsstyringsanlegg, kappanlegg og sidematet fingerskjøtingspresse.

Trelasttørker

Vi har levert over 30 nye tørkekamre, og i tillegg er et antall kamre modernisert og utstyrt med nye styringer. Leverandører har dels vært EISENMANN, dels UTEC, og for styringer også GANN.
Tørkekamre er levert til Norge, Polen og Litauen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn