Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om Oss

INGENIØR JAN M. JANSEN – et velrennomert firma som kan tilby :
Panasonic varmepumper i Lillehammer-regionen.
Maskiner og utstyr for den nasjonale trelastindustrien.
Engelsk og tysk oversettelse av teknisk fagspråk i relevante håndbøker, bruksanvisninger, delelister etc.
Ingeniør Jan M. Jansen støtter bransjeforskning gjennom sitt medlemskap i Norsk Treteknisk Institutt.

Firmaet Ingeniør Jan M. Jansen ble etablert i 1988, med sikte på å videreføre mange års erfaring i prosjektering og levering av maskiner og utstyr til trebearbeidende industri. Med et omfattende nettverk av leverandører med kompetanse innen engineering, har vi vært med på å forsyne bransjen med tidsmessige produksjonsanlegg.

En av våre spesialiteter har fra starten av vært tørking av trelast, hvor kunnskap om varmeteknikk og økonomisk energiutnyttelse har vært avgjørende. I denne sammenheng er Ingeniør Jan M. Jansen også etablert som regional autorisert Panasonic varmepumpeleverandør. Dette gjelder først og fremst bolig- og bedriftsmarkedet. Etter hvert er det også mange hytteeiere som ønsker denne komfortable formen for oppvarming av sin feriebolig. Mange velger fjernstyringsløsninger av varmepumpen hjemmefra.

Med mange års regelmessige leveranser og montasje med egen sertifisert fagmontør kan vi tilby trygghet og problemfri drift av varmepumpeanlegget i år etter år framover. Vår garantiordning gjelder både det tekniske utstyret og montasjearbeidet i de første fem driftsår. Vi legger stor vekt på riktig dimensjonering og plassering av varmepumpen på hvert aktuelt sted, og foretar derfor en gratis uforbindtlig befaring før en eventuell kjøpsavtale inngås. Ta gjerne kontakt, så avtaler vi tid!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn