Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Varmepumpe

Ingeniør Jan M. Jansen leverer og installerer, i samarbeid med Ventistål AS, Panasonic Nordic’s Norgesdistributør,luft – til luft varmepumper i hele Lillehammerregionen.

For å oppnå optimal klimakomfort og energibesparelse, er riktig plassering av anlegget i lokalene helt avgjørende. Vi foretar derfor alltid en gratis og uforpliktende befaring av montasjestedet før kjøpsavtale inngås. På alle leveranser omfatter vår garantiordning så vel det tekniske utstyr som installasjonsarbeidet.

Vår montør i Lillehammer er sertifisert i varmepumpeordningen. Vi har for lengst passert 1000 varmepumpeinstallasjoner i distriktet.

Ingeniør Jan M. Jansen samarbeider med sterke fagmiljøer innen varmepumpe – baserte varme – og klimaanlegg til større kontorer, verkstedlokaler og forsamlingslokaler. Dette omfatter også prosjektering og levering av vannbårne løsninger med jordvarme eller varme fra uteluften.


varmepumpe

varmepumpe

varmepumpe

varmepumpe

varmepumpe

varmepumpe

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn